Status 4 uger efter operation

Jeg begynder nu at kunne bevæge mig mere “normalt”. Alting gør ikke ondt, men jeg skal stadig passe på. Så snart jeg bukker mig mere end “90 grader” gør det ondt ned i mine ben. Jeg er forsat på smerte stillende, dog ikke så mange. Jeg kan sidde “bedre”, men forsat 10 – 15 minutter, så jeg undgår det så vidt jeg kan. Snurren i fødderne har ændret sig til en stikkende/brændende fornemmelse primært i hæl og sål. Det er lige meget i højre og venstre fod. Såret hæver ikke så meget mere og er blevet mindre følsomt. Det har det være EKSTREMT følsomt indtil nu. Bare jeg køre en finger over huden, snurrede det ned i ben og fødder. Det er sku lidt uhyggeligt hvad der sker når hud og nerver bliver skåret over.

På nuværende tidspunkt troede jeg oprindeligt at jeg ville være startet på arbejde, men jeg må jo nok sige det var lidt optimistisk. Bare køre turen på arbejde virker uoverskuelig. Så lige nu er det vist først efter jul jeg kan begynde at tænke på det.