Status efter 4 måneder

Jeg har nu gennemført 10 behandlinger med Gigalaser. Generelt er det gået fremad men måske ikke så meget som jeg havde håbet.

Inden for de sidste par uger er jeg begyndt at få flere smerter i benene når jeg går, selv meget korte ture. Til gengæld er iskias smerter aftaget. I følge min fysioterapeut kan det være arvævet omkring nerven der presser og genere nerven ekstra. Vi har derfor ændret mine øvelser så vi fjerner øvelser der har bagoverbøjninger og mere fokus på at lave plads mellem leddene i lænden ved at lade lænden bue let bagud. Samtidig skal jeg prøve at sidde mere ned så jeg ikke bliver så anspændt, min ryg er forholdsvis smadret og jeg har selv tilføjet et par udstræknings øvelser af ryggen.

Generelt har jeg nu mere bevægelse i ryggen. Jeg kan igen tage indkøbsposen. Jeg kan lave normalt “husarbejde”. Jeg kan sidde mere ned dog med små gå ture ind mellem på arbejdet.

Jeg har forsat meget snurren i fødderne. Jeg smider hurtigt mine sko når jeg kommer på arbejde da mine  såler” ellers brænder. Som tidligere nævnt har jeg smerter når jeg går selv små ture. Og så har jeg næsten konstant ondt i mine lår, foran og bag på.

Men det går fremad…..laaaaaaangsomt.