Forældre orlov….

Så har den stået på 7 ugers forældre orlov, sammen med min søn Jannik på 9 mdr. Det har været et fantastisk afbræk fra arbejde og ondt i kroppen. Ud over at nyde tiden med junior har jeg også brugt hver dag på øvelser og træning.

Hver morgen når han er lagt ud til en lur, så står den enten på 40 minutters pilates på DVD’en eller forskellige styrke programmer hentet fra youtube (skifter hver anden dag og holder weekenden fri). Det kan mærkes at alle muskelspændinger der er i kroppen forsvinder, selvfølgeligt spiller det også ind at jeg ikke sidder fastlåst på kontoret hver dag, men det er godt for krop og sind.

Samtidig har jeg gået til en massør, der også fokusere på det mentale, og sammen med hende har jeg fået løst op for alle de frustrationer der har sat sig specielt i min maveregion. Det har vist sig min psoas muskel er spændt som en flitsbue. Det har hjulpet meget på lænden at den er blødt op og det har hjulpet at få snakket alle frustrationer igennem, jeg var slet ikke klar over at jeg havde holdt så meget tilbage det sidste 1.5 år. Samtidig forsætter jeg kursen med min fys hvor vi arbejder på en daglig af spændings rutine.

Så lige nu er jeg optimistisk.

juniorandi