Status på kroppen…

Jeg syntes det bliver ved med at gå fremad.

Smerter
Har dagligt ondt i lænden, har næsten altid ondt i højre ben, fra hofte til knæ. Det viser sig ofte som smerter i knæet når jeg står op og så “vandre” det opad i løbet af et par timer og viser sig som det jeg vil kalde iskias smerter, med ondt i ballen. Prøver så vidt at træne mig ud af det og holde igen med smerte stillende piller men må erkende at nogle gange har man bare brug for ro. Så især om natten, hvis jeg har meget ondt om aftenen, tager jeg nogle depot tabeletter så der kommer ro på.

Træning
Er ved at få bygget en rutine op hvor jeg træner fast 2 gange om ugen, 1 gang i trænings center og 1 gang på min hometrainer (racercykel). Det fungere ok, er ikke i nærheden af den gamle styrke (har cyklet meget, bla. Århus – København i 2012) og er så småt begyndt at acceptere at målet ikke skal være at komme tilbage til hvordan det var.

I trænings center kan jeg som regel bruge de fleste maskiner med ok vægt på så det er jo positivt. Samtidig laver jeg øvelser næsten hver dag der hjemme, lidt for maven, lidt for ryggen og så af spændings øvelser. Det holder spændingerne fra at blive for slemme.

Stbtrain