Akupunktur

Er nået der til hvor jeg nok må konstatere at fys og kiropraktor nok ikke kan rykke meget mere ved situationen. Forsætter med daglig afspænding, træning hjemme og i center, men ryggens muskler er generelt på overarbejde for at kompensere for de dårlige led så der er mange dage hvor jeg har smerter. Jeg prøver at stå så meget jeg kan på arbejdet, har en special måtte der aflaster kroppen, jeg har 3 kontorstole i forskellige udgaver, en Stokke Back App, en alm og en Stokke Wing. Så der er massere af variation i løbet af dagen, eller så meget som man nu kan på et kontor.

Så nu er det tid til at se på andre muligheder. Her vil jeg så prøve akupunktur. Min mor, som har en skade var et bil uheld, har gode erfaringer med at få smerter fra nerveskader til at gå væk med akupunktur behandlinger. Nu skriver jeg gå væk, men jeg har ingen forventninger om at det skal gå væk for evigt, blot at x antal behandlinger om året han holde det nede og måske give mig 10 % mere så jeg kan begynde at cykle mere (den store drøm).

Jeg har forsat ondt i lænden og højre balle hver dag, nogle bedre end andre. Det trækker ned i ben når jeg sidder for meget eller løfter for meget/forkert. Generelt kan man sige at man kan vænne sig til meget så når det bare er det normale larm i lænd og ben går det fint, men når det er rigtig dårlige dage, hvor jeg næsten ikke kan løfte min søn, så bliver man lidt i sort humør.

Tilbage til akupunktur, jeg kan igennem min sundheds forsikring få 8 behandlinger så det er det jeg prøver og den antal akupunktøren får til at vise om det kan gøre en forskel. Så idag skal jeg ind til en lokal akupunktør (hvis hun er god skriver jeg navnet senere). Er meget spændt….

550_akupunktur