6 måneder

Så er der gået et halvt år siden operationen. Jeg er blevet MR scannet igen og det viser sig at der har dannet sig en del arvæv omkring discosprolaps stedet og at der forsat er en “rest prolaps”. Det er så forklaringen på at jeg forsat har føleforstyrelser i fødderne og jagende smerter i ben.

Lægen på Aleris Hamlet mente ikke det var nogen god ide at gøre noget ved det på nuværende tidspunkt, en ny operation ville blot skabe nyt arvæv og chancen for et godt resultat bliver dårligere for hver gang man operere. Så det må du se om du kan leve med var beskeden.

Det er jo lidt øv, men da der forsat er fremgang så tænker jeg at det er værd at vente til der er gået et års tid før jeg gør endeligt status. Symptomer idag kommer primært når jeg går, det giver smerter i ben, nogle dage kun en smule, andre dage meget. Og så er er nervesmerter i fødderne, de komme primært ved at sidde eller stå stille, altså på arbejdet. Jeg har igennem min egen læge fået nogle depot tabeletter (Ibumitin og Panodil) til de første smerter og nogle “nerve” piller der tager det værste. Så på den måde går det nogenlunde.

Jeg er lige begyndt at arbejde fuld tid, det giver en god følelse. Jeg har prøvet at cykle lidt og det går også bedre, flere øvelser er også nemmer at lave så selvom det er små skridt føler jeg der sker noget.

Tålmodighed er vist nøglen ?